Vil du være med på holdet? Glostrup Kulturfest 2024 | Kære medlem Når bølgerne fra EP-valget har lagt sig, skal vi kigge frem mod de kommende valg til henholdsvis Menighedsrådet, Kommunalbestyrelsen og Regionsrådet

Kan du ikke læse nyhedsbrevet? Se det online

 
KB 2022 2025

Nyhedsbrev juni 2024

Vil du være med til at skabe forandringer i samfundet?

Kære medlem

Når bølgerne fra EP-valget har lagt sig, skal vi kigge frem mod de kommende valg til henholdsvis Menighedsrådet, Kommunalbestyrelsen og Regionsrådet.

Vi søger derfor friske folk til at bidrage til demokratiet og til at være med til at præge politikken i de forskellige led i samfundet, så vi sammen kan fremme de socialdemokratiske værdier.

Ønsker du at stille op til et af de kommende valg, så tag fat på en fra bestyrelsen eller kandidatudvalget, så vil du blive guidet igennem processen. Det kan du eventuelt gøre ved at skrive en e-mail til glostrup@socialdemokratiet.dk eller ved at ringe til formand Morten Bybjerg Nygaard på telefon 26214652.

Der vil endvidere blive afholdt et infomøde for alle der er interesserede i at stille op til kommunalvalget, hvor vi vil gennemgå valgprocessen og hvordan det er at arbejde som kommunalbestyrelsesmedlem. Mere info om dette møde vil komme i en senere e-mail.

Menighedsrådsvalget 2024

Det første valg, hvor vi skal have valgt nogle gode socialdemokrater ind, er Menighedsrådsvalget.

Valget foregår ved en valgforsamling. Det kan minde om en generalforsamling, hvor alle folkekirkemedlemmer over 18 år kan møde op for at stemme eller selv stille op til valget. Valgforsamlingen bliver holdt den 17. september 2024 kl. 19.00 i Glostrups nye sognegård, Østervej 8, 2600 Glostrup.

Vi opfordrer alle, der opfylder kravene til at stemme, til at møde op denne dag og afgive en stemme på en af kandidaterne.

Kommunalvalget 2025

Tirsdag den 18. november 2025 skal vi til kommunalvalg. Her har partiforeningen en opgave med en samle en liste med gode kandidater, hvorfra vælgerne skal sammensætte det hold, der skal udgøre Socialdemokratiets KB-gruppe i årene 2026-2029.

Men vigtigst af alt, så skal vi ved dette valg sikre, at borgmesteren i Glostrup fortsat er socialdemokrat. Borgmester Kasper Damsgaard har gjort et stort stykke forarbejde, for at dette skal kunne lade sig gøre, men uden kandidater og øvrige frivillige til at føre en god valgkamp, så kan det blive rigtig svært.

Går du med tanker om at arbejde aktivt med udvikling af politik?
Du behøver ikke at have en holdning til samtlige politiske område, men hvis du f.eks. synes, at kommunen skal være mere klimavenlig, eller at de ældre skal have det bedre på byens ældrecentre, så kan det meget vel være dig, som vi mangler til at være med at sammensætte politikken i Glostrup.

Regionsrådsvalget 2025

Samtidig med kommunalvalget skal vi også stemme til regionsrådet i Region Hovedstaden. I 2021 lykkedes det vores lokale kandidat Sofie de Bretteville Olsen at få nok stemmer til at blive valgt ind i regionsrådet. Selvom Sofie siden er blevet vores folketingskandidat, så ønsker hun fortsat at arbejde med de vigtige politiske sager i regionsrådet.

Vi kan dog godt bruge flere kandidater, så hvis det i virkeligheden er det politiske arbejde i regionen, som du brænder for, så skal du være meget velkommen til at række ud, så vil bestyrelsen sørge for, at du bliver guidet i den rigtige retning.

Glostrup Kulturfest 2024

Lørdag den 31. august inviterer Glostrup Kommune til en kulturfestival i Rådhusparken og de omkringliggende områder. Her vil mange af kommunens foreninger være repræsenteret med forskellige aktiviteter og der vil være et godt program med flere musiske og komiske optrædener.

Som noget nyt i år, vil der være et Demokratisk Forum, hvor de politiske foreninger vil være repræsenteret. Her vil der også blive afholdt politiske taler, debatter og almindelige politiske samtaler.

Socialdemokratiet er selvfølgelig til stede denne dag, hvor vi ønsker at snakke med så mange borgere som muligt. Vi ønsker også at møde mange flere af vores medlemmer, så hvis du lægger vejen forbi kulturfesten, så kom endelig forbi og sig hej.