Kære medlem Velkommen til vores nye nyhedsbrev, som vil erstatte både Byens Stemme og de jævnlige skrivelser fra bestyrelsen. Udover et nyt udseende på nyhedsbr

Kan du ikke læse nyhedsbrevet? Se det online

 
Green Chameleon S9cc2skysjm Unsplash

Nyhedsbrev oktober 2023

Nyheder i partiforeningen

Kære medlem

Velkommen til vores nye nyhedsbrev, som vil erstatte både Byens Stemme og de jævnlige skrivelser fra bestyrelsen. Udover et nyt udseende på nyhedsbrevet, så giver det også muligheder for at lave links direkte videre til diverse hjemmesider og events. Det giver også mulighed for at fravælge at modtage nyhedsbrev (hvilket vi dog ikke kan anbefale).

Vi håber, at du vil vil tage rigtig godt imod denne kommunikationsmetode.

Venlig hilsen
Formand for Socialdemokratiet i Glostrup
Morten Bybjerg Nygaard

Ny hjemmeside

Men det holder ikke her, for inden længe lancerer partiforeningen også en spritny hjemmeside, som vil byde på et flot udseende og en masse nye muligheder. I forbindelse med vores nye hjemmeside har vi brug for at vise Glostrup fra sin flotteste side. Bestyrelsen har derfor besluttet at udskive en fotokonkurrence, mere om det længere nede.

Den nye hjemmeside vil blive en del af Socialdemokratiets officielle design og have et link direkte fra Socialdemokratiets hjemmeside.

Hjemmesiden beholder den samme adresse: socg.dk

Kampagne ved Glostrup Storcenter

For at vise byen, at Socialdemokratiet er et aktivt parti i Glostrup, har vi planlagt at lave en kampagne lørdag den 28. oktober fra kl. 10-13 foran centerets hovedindgang ved Hovedvejen. Her vil Borgmester Kasper Damsgaard og flere af vores kommunalpolitikere være til stede, som er friske på en snak om kommunens budget og samfundet som de ser det.

Fotokonkurrence

Hermed udskrives en fotokonkurrence, hvor det bedste billede vil blive belønnet med to billetter til Glostrup Bio.

Alt hvad du skal gøre er besvare denne mail vedhæftet dit bedste billede fra et sted i Glostrup.

Vilkårene for deltagelse er meget simple:
- Der må ikke være personer i fokus.
- Du skal selv har rettighederne til billedet.
- Billedet skal være taget i Glostrup.

Ved deltagelse i fotokonkurrencen giver du Socialdemokratiet i Glostrup rettighed til at bruge billedet på hjemmeside, nyhedsbrev og andet markedsføringsmateriale.

Kommunalpolitisk beretning

Lørdag den 4. november mødes vi til kommunalpolitisk beretning i Aktivitetscentret på Sydvestvej. Mødet starter kl. 10:00, hvor repræsentanter fra de forskellige udvalg vil give en status på det politiske arbejde i deres udvalg.

Borgmester Kasper Damsgaard vil slutte af med en opsamling og beretning om samarbejdet i kommunalbestyrelsen.

Der vil blive serveret smørrebrød, øl og vand.